середа, 12 серпня 2015 р.

Безробіття і брак робочих рук

   У Буському районі зареєстровано 420 безробітних, половина з них  - жінки 
  Сьогодні Буський районний центр зайнятості організував чергову профорієнтаційну екскурсію для 15-ти жінок на швейне підприємство.

 

   У Буську вже три роки працює підприємство "Употек  Україна", яке спеціалізується на виготовленні спеціального робочого одягу для експорту у країни Єврозони та для потреб внутрішнього ринку України. На підприємстві загалом працевлаштовано 90 людей, 62 із них це жінки швеї.
 Цього року підприємство збільшує обсяги виробництва і тому виникла потреба у додаткових кваліфікованих кадрах: жінках швеях та працівниках технологічного спрямування. Роботу пропонують не тільки професійним швачкам, навчання і стажування можна пройти безпосередньо на підприємстві.

  Екскурсію трьома виробничими цехами підприємства провела начальник виробництва Надія Барило. Ознайомила з умовами праці, вимогами до працівників та системою оплати праці.   

 



 Заступник директора центру зайнятості Марта Гаврилюк відзначила, що саме таке близьке ознайомлення із місцем праці, процесом виробництва дає свій результат, частина безробітних жінок після проведеної екскурсії вирішили працевлаштуватися саме на це підприємство.

Немає коментарів :

Дописати коментар