пʼятницю, 21 серпня 2015 р.



Цієї ночі у Красному трапилася смертельна ДТП

Загинув 24- річний мешканець селища


Деталі цієї дорожньо-транспортної пригоди у інтерв'ю Буському Радіо розповів начальник Буського РВ міліції Василь Шевцов.
   Вчора приблизно о 23 годині у Буський райвідділ міліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця смт Красне, про те що по вулиці Ів.Франка навпроти приміщення колишнього хлібзаводу трапилось ДТП. Начальник Буського РВ міліції Василь Шевцов прибув на місце події ще до прибуття карети швидкої. 
 Щодо деталей - це було зіткнення легкового автомобіля із вантажним. Легковим автомобілем керував місцевий мешканець. Вантажівка із сусіднього району, перевозила яблука на Буський консервний завод. Попередньо відомо, що водій легково автомобіля не впорався із керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з вантажівкою.
  Обидва автомобілі зазнали значних технічних пошкоджень, а водія легковика шпиталізували у Буську ЦРЛ. Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, тупа травма грудної клітки та живота... З такими тілесними ушкодженнями потерпілого перевели у реанімаційне відділення Буської ЦРЛ, де близько 5:00 він помер. Водій вантажного автомобіля не постраждав.
 За даним фактом на сьогодні триває досудове слідство, яке з'ясує всі обставини даної дорожньо-транспортної пригоди.


 

Немає коментарів :

Дописати коментар