пʼятницю, 4 вересня 2015 р.


  Бущину відвідала голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз


3  вересня у сесійній залі Буської районної ради відбулася зустріч із керівниками району, головами сільських рад, бухгалтерами, представниками організацій та підприємств району.


  Голова Державної казначейської служби України проінформувала про зміни у бюджетному законодавстві та про казначейське обслуговування. Бюджетні організації мають право обслуговуватися у державних банках, яких на сьогодні в Україні є три. Тетяна Слюз проаналізувала усі плюси і мінуси при переході на обслуговування у банк.
  Також присутні заслухали інформацію про Закон України «Про відкритість у використанні публічних коштів», а також про дистанційне казначейське обслуговування. За словами Тетяни Слюз, дистанційне казначейське обслуговування – це свого роду електронний документообіг, що дає можливість розпорядникам та одержувачам бюджетних коштів працювати оперативніше та значно зменшить фінансові витрати друк документів, забезпечить високий ступінь достовірності інформації. При цьому, зауважила, що казначейське дистанційне обслуговування – це пропозиція, яка несе виключно добровільний характер.
     Аналогічні зустрічі голови Державної казначейської служби України відбулись в інших районах Львівщини.




Немає коментарів :

Дописати коментар