пʼятницю, 31 травня 2013 р.

НОВИНИ БУЩИНИ

 ЛІТНІ ГАСТРОЛІ ТЕАТРУ "КАЗКАРИК" У ПРИШКІЛЬНИХ ТАБОРАХ


Повчальну казку  підготували вихованці Марії Камінської Буського будинку тваорчості для своїх ровесників - школярів, що зараз активно розважаються у пришкільних таборах. Перші вистави - для юних бущан, а далі  - у сусідні села!

РОЗДІЛЕНА З ДУЗЯМИ РАДІСТЬ МАЛЕНЬКОГО ЮВІЛЕЮ


Працівники відділу культури та туризму Буської райдержадміністрації радо вітають Почесного громадянина Буського району Антона Дацка з 30-річчям та здобуттям двох золотих медалей на етапі Кубка світу з фехтування на візках, що відбувся в Італії.

                       СПРАВЖНІ ФУТБОЛЬНІ ПРИСТРАСТІ

     Вихованці дитячого будинку "Добре Серце" з Нового Милятина, з-за підтримки ФК "Карпати", змогли приїхати до Львова і наживо побачити матч  та вболівати за "зелено-білих" у грі з Металістом.


Ще один захід - велопробіг перед матчем, був відмінений через дощ.
 Завдяки допомозі футболістів "Карпат" малеча отримали сувеніри з атрибутикою "зелено-білих" (до речі не першу в колекцію вихованців). Але справжнім подарунком стали футболки гравців "
Карпат", зокрема тих, кого фанати вважають справжніми "левами" в команді - І.Худобяка, М.Кополовця, а ще - автора голу - І.Озарківа і молодого голкіпера Н.Лазарського.




Немає коментарів :

Дописати коментар