неділю, 2 червня 2013 р.

НОВИНИ БУЩИНИ

«Хай сонцю і квітам всміхаються діти» 

Гамірним і багатолюдним  був Міжнародний день захисту дітей  у  дитячому будинку «Добре серце» Нового Милятина.

1 червня тут організовують велике свято - май же випускний  бал для кожного жителя - із гарним вбранням, загальним святковим дійством, де кожна дитина проявляє свої таланти і вподобання. Кожного року до діток приїжджає багато гостей, привозять гостинці, радіють дитячим виступам.
Цього року вихованці будинку під керівництвом наймолодшої виховательки Стадник Маря’ни підготували свято «Хай сонцю і квітам всміхаються діти».  Після закінчення концерту на вихованців чекав солодкий стіл. 
На свято до дітей завітали голова Буської РДА Володимир Сай, керівник відділу освіти Богдан Глуховецький, колишні випускники. А найбільше гостей, аж 18 -  представники МБФ «Веселі черевички», більшість з них приїхали із Франції. Власне, це вже 4 їх візит до дітлахів. 

"Я люблю цей світ "

   

У Міжнародний день захисту дітей в Буському районному Народному домі відбувся конкурс малюнка «Я люблю цей світ», який проводив відділ культури.  Незважаючи на дощ, бажаючих  творити та висловити свої почуття за допомогою крейди виявилось чимало. Наймолодшому учаснику ще не виповнилось й 3 –ох років, а намальовані разом з татом квіти, подарували усім  гарний настрій і нагадали, що це перший день літа. Згадали дитинство та прилучилися до творчості й батьки і бабусі. Окрім задоволення від малювання , кожна дитина отримала солодкий частуночок від депутата районної ради, голови комісії у справах молоді і спорту Ігоря Іваськіва, а також книжечку «Софійка в країні казок» місцевої казкарки Надії Степаник.

ВЕСЕЛИЛИСЯ  І  ТВОРИЛА ДІТВОРА  поміж  дощ...

       

 
Хай сонцю і квітам усміхаються діти! – під таким гаслом у Буському Будинку дитячо-юнацької творчості відбулося традиційне свято, присвячене Міжнародному дню захисту дітей. Вихованці  розцвітили цей день своїми сонячними усмішками, малюнками про щасливе дитинство, рідну Україну, свою родину, улюблену іграшку.
     Конкурс вдався на славу! Керівники гуртків Катерина Гачкевич і Наталія Тхір вручили усім учасникам - 5-річним і 12-річним дітям- пам'ятні сувеніри. 

Немає коментарів :

Дописати коментар