пʼятницю, 21 березня 2014 р.

Новини Бущини

                          ЗЕМЛЯ ЧЕКАЄ І ВОДА

                               30 весняних днів до ВЕЛИКОДНЯ

               У краю розпочався місячник очищення, прибирання, озеленення. 

     До традиційних весняних клопотів долучаються усі:
- Хто це зробить, якщо не я?! -запитували себе і рідних ті, хто  у найстрашніший час їхав на Майдан.
- Хто як не я?!! - запитуємо себе сьогодні  для порятунку довкілля  як середовища виживання людини.
     Бо бачили торік у прекрасному Красному перед святами вичищені та прибрані садиби на довгій вулиці уздовж Золотого лану ... і висипане через дорогу сміття.
    Чого нам не вистачає? Культури? просвіти? чи совісті?!!


     З понеділка у Буську розпишуть закріплені за міщанами ділянки для прибирання,- запевнив нас міський голова Ростислав Сліпець. І розпочнеться місячник з очищення цієї місцини, що на світлині.
Впізнаєте? Центр. Міст до яру коло гімназії - старе річище Бугу. Саме сюди висипають сміття ..."жителі Воронежської області".

     "Ми пережили важку, сповнену тривоги й болю, зиму. Ми відклали багато справ на потім, бо вирішувалося майбутнє держави. І от тепер маємо надолужити згаяне.

Знову надворі весна, менше, ніж місяць залишилося до Великодня. Це традиційний час для наведення ладу в оселях, на подвір’ях, вулицях. Закликаю вас не тільки подбати про чистоту й ошатність у своїй хаті, а й довкола.

Необхідно прибрати парки і узбіччя, очистити прибережні зони великих і маленьких річок, навести лад на площах, біля шкіл, установ, в інших громадських місцях. Давайте саджати дерева і квіти, щоб в наших містах і селах краще дихалося." - очільник області Ірина Сех.

Немає коментарів :

Дописати коментар