четвер, 26 червня 2014 р.


                      Канікули з користю і задоволенням!       

5 сторінок цікавої книжки -

                        лише тоді можна до комп'ютера! - 

   така система літнього виховання  третьокласника Адама. Працює результативно!

     Сьогодні Районна бібліотека для дітей організувала відкриту естафету читання для дітвори молодших класів.


 "Літо з книгою" - це не тільки обов'язкова програма пізнання під час канікул, а цікавий тренінг вишукувати захоплення у книжці та вміти використати прочитану  інформацію і поділитися нею з дорослими і товаришами. 

       Керівник бібліотеки Галина Гораль запропонувала юним друзям цікавий диспут: "Моя улюблена книжка. Чому вона мені так подобається? Чи буде її зміст цікавим моїм друзям?"   Відповіді були несподіваними і гуморними.                                                                         


     Діти вільно спілкувалися, ділилися своїм маленьким досвідом дружби з книжкою, дізналися багато новизни від головної дитячої бібліотекарки, отримали персональне запрошення стати відвідувачем книгозбірні та взяти участь у наступних заходах відділу культури у час канікул.

Ліля Андрєєва.

     Найцікавішою миттю заходу "Літо з книгою" стала зустріч з надбужанськими  авторами книг для дітей -  ілюстраторкою дитячих книг, художницею Лілією Андрєєвою і казкаркою Людмилою Ціхоцькою. Вони розповіли дітям, як народжується дитяча книжка та надали унікальну можливість побачити ілюстрації майбутньої  казки про пригоди маленької Яблуньки.

Немає коментарів :

Дописати коментар