четвер, 5 червня 2014 р.


                      Шановні журналісти!



     Щиро вітаю Вас із професійним святом та бажаю Вам успіхів у творчості та постійного зростання. 
     Сьогодні наша держава як ніколи потребує об'єктивного, незалежного погляду на факти й події, їхнього осмислення та професійного висвітлення. Чесна журналістика – невід'ємна складова зрілого суспільства. Водночас журналістська праця в сучасних українських реаліях супроводжується ризиком та загрозами. 
   Бажаю, аби за будь-яких обставин Ви залишалися чесними, відповідальними й високопрофесійними. Нехай ніхто й ніщо не зведе Вас зі шляху честі й гідності заради Вашого права та обов’язку говорити правду.
Зичу Вам успіхів у Вашій праці, натхнення та творчих знахідок. Щастя Вам, здоров’я і достатку.

 
Ірина Сех,
голова Львівської облдержадміністрації.

поширення


Bogdan Lytvyn Вітаю з Днем журналііста ! Бажаю стати справжньою 4-ю владою. А новообраний 5-й Президент України та його представники в районі хай знайдуть той символічний "5-й елемент", який зробить гармонійним життя нашої громади.
10 год · Подобається · 1



Буське Радіо Дякуємо! Сподіваємось на співпрацю!
5 год · Подобається
поширення
Привітання голови райдержадміністрації Богдана Гринишина з Днем журналіста -

Шановні журналісти Бущини!
Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята, яке відповідно до Указу Президента України щорічно відзначають в Україні 6 червня – в день прийняття Союзу журналістів України в 1992 році в Міжнародну федерацію журналістів.
Висловлюю сердечну подяку Вам за те, що ви цікаво і доступно доносите до кожного жителя району інформацію різного змісту. Ваші щирі, полум’яні слова завжди знаходять шлях до людських сердець, спонукають до дій, до добра і справедливості.
Нехай сенсації, які вам доводиться висвітлювати, будуть добрими, новини — цікавими, а матеріали обґрунтованими та зваженими. Щиро бажаю, щоб ваша професійна справа завжди давала радість та задоволення.
Хороших вам тиражів, високих рейтингів, нових перемог, успіхів, розуміння, підтримки, визнання Вашої роботи читачами та радіослухачами!
Хай з-під вашого гострого журналістського пера завжди виходить сильне та переконливе слово, а ваше небайдуже ставлення до навколишнього світу допомагають у відповідальній і важливій роботі на благо Буського району та його мешканців.

Немає коментарів :

Дописати коментар