вівторок, 25 листопада 2014 р.

Тривожний час змушує навчитися захищатись. І не тільки!

     Старий  тир міста Буська, що на спорткомплексі,  давно не служив за призначенням. Тут останнім часом молодь займалася бігом.

    - Спочатку влучи в ціль, а потім вже біжи!- жартує колишній військовий комісар, а нині громадський діяч і волонтер Володимир Луженцов. Він організував однодумців і разом відновили стрілецьку залу!

     - Знання і вміння за плечами не носити,- впевнений Богдан Глуховецький, керівник районного відділу освіти. - Вміти треба багато, не все робити. Ми хочемо дати дітям чимало для того, щоб легше було їм виживати у складному нинішньому світі!

   Протягом усього тижня учні 10-х 11-х класів з усього району  спробують свої сили і вміння у поводженні зі зброєю.
   Сьогодні у відновленому тирі у Буській дитячо-юнацькій спортивній школі розпочались навчання старшокласників зі стрільби.

 Інструктує школярів Володимир Луженцов

  Сьогодні початковий вишкіл пройшли юнаки із Красненської, Соколівської і Тур'янської шкіл.
     Завтра турнір продовжиться. Сам хід змагань для хлопців викликає неабиякий інтерес та завзяття! Що не кажи - чоловіча справа!
.
    Найбільш вправні стрільці із кожної школи візьмуть участь у військово-спортивних змаганнях, які відбудуться у неділю  30 листопада і будуть присвячені 23 -м роковинам Українського війська. Переможців чекає цікава мандрівка у Львів.

Немає коментарів :

Дописати коментар