вівторок, 2 грудня 2014 р.


Від платників Бущини надійшло 807,3 тисяч гривень  на допомогу Українській армії 

    "Станом на 1 грудня  2014 року суб’єкти господарювання, які перебувають на обліку в Буській ОДПІ Головного управління ДФС у Львівській області, сплатили  807,3 тис. гривень військового збору"- подає  в.о. начальника Буської ОДПІ  А.І. Романів
Нагадуємо, що з 3 серпня 2014 року до кінця поточного року запроваджено загальнодержавний військовий збір. Військовим збором обкладаються доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які виплачуються платнику у зв’язку з трудовими відносинами. Крім того, військовий збір стягується з виграшу в державну та недержавну грошову лотерею, виграшу гравця, отриманого від організатора азартної гри. Ставка збору становить 1,5 відсотка від об’єкта оподаткування. 

 А тепер - новація: законопроект у  Верховній  раді  від  "Свободи"

    Депутати від партії "Свобода" пропонують Верховній Раді збільшити в 2015 році щомісячний військовий збір із заробітної плати понад 10 тисяч грн в два рази - до 3% з діючих 1,5% .
    Як передає УНІАН, про це сказано в законопроекті,

авторами якого є Юрій Левченко, Олег Осуховський, Андрій Іллєнко, Юрій Бублик, Олександр Марченко та Микола Головко. Згідно проекту закону, ставка військового збору буде диференційованою. Зокрема, із зарплати, інших виплат та винагород у розмірі від 5 до 7 тисяч на місяць депутати від "Свободи "пропонують стягувати 2% збору.
    Зарплата від 7 тис. грн до 10 тис. грн буде обкладатися 2,5% збором, понад 10 тис. грн - 3%.

Немає коментарів :

Дописати коментар