вівторок, 27 січня 2015 р.

 Пісня  повертає до життя, піднімає дух, дарує силу і надію

 25 січня у Буському районному народному домі відбулась благодійна різдвяно-патріотична програма за участю заслуженого артиста України, нашого земляка Ігоря Богдана.

   Розпочалась духовно- патріотична акція із вшанування пам"яті загиблих  у Маріуполі. Спільну молитву промовили усі учасники заходу разом із  о. Ярославом Лозовим з  Яблунівки і о. Юрієм Толочним з  Красного.   
   
  Трьох бущан, захисників України усі присутні у залі проводжали на Схід оплесками, скандуючи "Герої". Організатор благодійної акції, директор Буського РНД Ганна Грушицька емоційно виконала авторську "Баладу про сина"та звернулась до  воїнів : "Повертайтесь живими!". 
    Велике патріотичне піднесення бущан викликав наш земляк -Ігор Богдан. Його барвистий голос і щирі колядки , які підтримував весь зал, згуртував бущан в єдиній українській сім'ї . 
   Ігор Богдан не тільки сам підтримав цю благодійну акцію, а й привіз з собою талановиту співачку Ярину Романів, яка виконала актуальні патріотичні пісні : "Герої не вмирають", "Небесна сотня".
   Всі зібрані кошти в сумі 8 400 грн. віддали на операцію нашому земляку , пораненому рік тому на Майдані,Михайлу Ліоненку, який у вівторок поїхав на лікування в Польщу.
   
Зал щиро вітав учасників програми : Народний вокальний гурт "Куди йдеш", Народний ансамбль пісні і музики "Зорецвіт", вокальний  ансамбль "Надбужанки". Юна надбужанка Софія Степаник з смт. Красне подарувала глядачам колядку "Ісусик маленький".

    

  

1 коментар :

  1. Ми з Михайлом безмежно вдячні організаторам цієї акції, Ігорю Богдану, усім бужанам за підтримку, турботу, співпереживання та щиру допомогу! Нехай Господь оберігає кожного і дарує довгоочікувану перемогу, мир і спокій нашій рідній Україні!
    P.S. щодо лікування Михайла, то два тижні тому нам зателефонував помічник депутата і повідомив, що польська клініка в кінці січня готова прийняти Михайла на лікування. Сказав чекати. З того часу більше не телефонував, на наші дзввнки не відповідають. Маємо велику надію, що все вирішиться в скорому часі і Михайло поїде на довгоочікувану і таку необхідну операцію.
    З великою вдячністю і повагою - сім'я Ліоненко

    ВідповістиВидалити