вівторок, 28 квітня 2015 р.

Сьогодні у Надбужжі прийом громадян провів

народний депутат України Михайло Бондар

 Відбулася також зустріч із представниками ЗМІ району. Нас передусім цікавили такі теми: 

 - в Україні суттєво зросли тарифи на газ, електроенергію, тепло...  Чи втрутиться у цей процес Верховна Рада, щоб ''пом'якшити'' цей різкий стрибок; 
- яке майбутнє Буського району у контексті адміністративно-територіальної реформи;
- чому район ще досі без очільника, та які кандидати є на сьогодні;
- чи передадуть батальне полотно Мартіна Альтамонте 17 ст "Битва під Віднем", яке виставлене в Олеському замку  в собор Св. Лаврентія, що у Жовкві.
Сьогодні у своєму дописі подаємо частину аудіозапису розмови із Михайлом Бондарем. Повну версію нашого інтерв'ю із народним депутатом - слухайте в ефірі Буського радіо у середу і неділю.
                                                Розмова з Михайлом Бондарем

19 коментарів :

  1. Кого ж він приймав,якщо навіть ніхто не знав про приїзд такого пана?

    ВідповістиВидалити
  2. але то пан Єрема вміє коменти видаляти!!!

    ВідповістиВидалити
  3. А що,дійсно до такого рівня опускається?Там же ж нецензурщини і образливих слів не було,а була лише суб'єктивна думка,а ви ще раз прокоментуйте,але в більш цивилізованій формі!

    ВідповістиВидалити
  4. Не було там і нецензурщини і не образливих слів, а просто висловлена думка. Але пан ЄРЕма дуже зазнався після виходу Дацко на пенсію тому корчить себе великого журналіста. хоча освіти навіть немає. У мене просто як читача і слухача радіо думка про них змінилася. Дякую місцевій владі що наші податки утримує таких, як Буське радіо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Був на прийомі))) Людина недалека і тупа)) 100%. Таке враження що ПТУ не закінчив)))

    ВідповістиВидалити
  6. Дала маху Бузеччина!

    ВідповістиВидалити
  7. О,вже і аудіофайл пропав із сайту,скоро коментарі будуть видаляти,напевно керівництву вже дали по шапці,бо хто фінансує радіо той заказує музику і анонім 08:33 має рацію,що це податки буської громади,тому ми хотіли би знати більш різнопланову інформацію,а не скопійовану з порталу,або подану із запізненням ,як наприклад з депутатом п.Бондаром.Тим більше молода команда на чолі з п.Яремою,немає освіти в п. Яреми за це є досвід,але його потрібно удосконалювати і розвивати,а ці риси приходять лише тоді коли будете вміти робити висновки не тільки з похвали,але й з критичних зауважень.
    Успіхів в інформаційному просторі у цей непростий історичний час!!!

    ВідповістиВидалити
  8. Шо правда без освіти взяли? шось тут не то!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Подавайте вчасно інформаціюі не буде незручних запитань?

      Видалити
  9. журналістської освіти немає, маю якусь там технологічну чи щось таке

    ВідповістиВидалити
  10. в.о. директора Буського радіо

    ВідповістиВидалити
  11. На посаду редактора було багато кандидатів. Тепер лузери зашевелилися!

    ВідповістиВидалити
  12. які кандидати?? редколегія радіо сама прийняла послідовника, без всяких конкурсів. А Гаєвська могла б піти на посаду

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А що Гаєвська подавала свою кандидатуру на заміщення посад,її достатньо простору на шпальтах газети,де може висвітлювати свої досягнення у боротьбі з вітряками і свого чоловіка,як депутата!

      Видалити
  13. забава почалася! Запахло виборами. Кожна уважающа себе партєйка хоче мати і радіо і газету і інтернет. Хто має бабло той купляє для піару портали. Хто жмотнічає той пере нахрапом і брехньою.

    ВідповістиВидалити
  14. Варто було спинити "базар" швидше. В.о обов'язки директора Буського радіо Євген Ярема має дві вищі освіти, за спеціальністю "Прикладна лінгвістика" і "Економіка та управління підприємствами". Для керівника комунального підприємства, яким є Буське радіо цього достатньо

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Приберіть будь ласка свій жаргон і митєво реагуйте на коментар,тоді не буде незручних запитань!

      Видалити
  15. Шановний! Почитайте Закон!!! Ви вчилися за Януковича, зараз щодня нові Закони впроваджують, очолювати державне ЗМі має тільки людина відповідна з освітою!!! тобто редакторською

    ВідповістиВидалити