пʼятницю, 22 травня 2015 р.

 Один день з життя Красненської школи №2

 


День 21 травня у Красненській школі  №2 розпочався традиційно з молитви. Після цього до слова попросилися одинадцятикласники:
«Сьогодні дуже величний і знаковий день: одне з найбільших християнських свят – Вознесіння Ісуса Христа, для всіх українців – день вишиванки. А для нас випускників – останній день навчання.
Залишаючи шкільний поріг, ми хочемо щиросердно запевнити всіх вас, що будемо завжди плекати честь нашої школи.
Клянемось ніколи не забувати своєї рідної Красненської другої школи, яка виростила нас і виховала,  дала нам знання і підготувала до самостійного життя!
Будемо  завжди пам'ятати, що ми - українці! Сини та дочки великої непереможної нації. Клянемось шанувати її історію, символи, традиції. Клянемось захищати Україну і звеличувати її!"
Цією клятвою учні 11 класу разом з класним керівником Омельченко Л.Г. завершили свою останню лінійку в коридорах школи. 
Три дзвінки об 11.35 зібрали учнів, вчителів та працівників школи на подвір’ї, щоб приєднатися до Всеукраїнського флеш-мобу «День вишиванки».

                      
О 13.00 – в актовому залі зібралися батьки, учні та вчителі 2-5 класів на свято «Прощавай, Букварику», куди покликали першокласників з їх вчителькою Долінською Н. О. Свято вдалося! Було яскравим, барвистим, веселим багатим костюмами, піснями, танцями. 
Гураш Л. С. Заступник директора з виховної роботи


1 коментар :

  1. Редактор, ти вже зовсім нічого не хочеш робити, поки була Дацкова то було цікаво. А тепер: Ха-Ха-Ха !!!

    ВідповістиВидалити