пʼятницю, 26 червня 2015 р.


У Буську врятували потопельника

Сьогодні у пожежному водоймищі поблизу приміщення нашої редакції
відбулися навчання районних екстренних служб




У Надбужжі купальний сезон у розпалі. Відразу ж попереджаємо: офіційно дозволених місць для пляжного відпочинку та купання у нашому районі немає. Але це не є перепоною для надбужанців, вони в спекотний день задля жаданої прохолоди, готові ризикувати. 
  За легендою навчань, у місті Буську  у пожежному водоймищі ,під час купання, потопала людина. Перехожі вчасно це помітили та зателефонували на "101". До місця пригоди за декілька хвилин прибула чергова варта державної пожежно-рятувальної частини м.Буська, лікарі медицини катастроф, працівники райвідділу міліції. 

 

  
Районні рятувальники на рятувальному човні швидко дісталися потерпілого, підняли його з води та доправили на суходіл.

 
Тут рятувальники застосували до потерпілого реанімаційні заходи, привели до тями та передали його лікарям медицини катастроф. Лікарі зафіксували потерпілого на ношах та застосували кисневу маску. 

 Після проведення усіх заходів керівники тренування: завідувач сектору з питань цивільного захисту Буської РДА Генадій Булавенко та начальник Буської пожежно-рятувальної частини Роман Іваськів, підвели підсумки та нагадали усім присутнім правила поводження на воді.

2 коментарі :

  1. А хто несе відповідальність за те, що в місті Буську немає місць для пляжного відпочинку? Невже основне завдання міського голови закатати Буськ в бетон і обкласти плиткою?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А тобі в голові тільки бігати зимою і плавати літом.

      Видалити