вівторок, 21 липня 2015 р.


     Краса живої музики


 У  п’ятницю ,17 липня,  на базі Красненського  Народного дому відбувся районний семінар – практикум з  музичного  жанру  на тему  : « Краса живої музики» для директорів та художніх керівників сільських Народних домів, керівників музичних колективів.


 Всіх учасників та гостей семінару привітно зустрічав директор Народного дому Ярослав.Глова . З вітальним словом до присутніх звернувся депутат Буської районної ради,керівник апарату Богдан Глова.
Про значення музики у нашому житті розповіла методист музичного жанру Буського  районного Народного дому Ірина Калиновська.
 Згодом відбулося представлення новоствореного музичного гурту            « BUCK-ВAND - керівник Володимир Бак.
  Керівник закладу культури  ознайомив  присутніх з основним складом ансамблю , специфікою роботи та репертуаром. У виконанні музичного  колективу надзвичайно  гарно , майстерно прозвучали різножанрові твори. З величезним   запалом  у залі лунали « Гуцульська коломийка»,          « Лента за лентою», « Тіко-Тіко», лемківська пісня        « Тече річенька», « Київський вальс» , « Чардаш»  та інші .
 Щедрі  аплодисменти лунали у залі для учасників ансамблю та їх солістів за подаровані  приємні хвилини музичної насолоди.


    Майстер-клас з  аматорським музичним колективом пройшов на вищому рівні . Про це наголосила у своєму виступі керівник відділу культури та туризму Людмила Ціхоцька.
   За належну  підготовку до заходу , високий професіоналізм працівники Красненського Народного дому отримали від відділу культури подяки. 


2 коментарі :

  1. Панство Гловів а чому зал пустий

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тому що це практичний семінар для директорів Народних домів району в будний робочий день а не концерт. На заходах для громади завжди повні зали. в Красному прошу пана. Але думаю ви навряд чи відвідуєте Красненські заходи аноніме, інакше би знали ????

      Видалити