пʼятницю, 31 липня 2015 р.

  Пізнавальна зустріч з оригінальним краєзнавцем

   Колекцію екзотичних музичних інструментів привіз до Буська Олександр Саримсаков


  Екзотика у будь-якому вигляді завжди притягує, інтригує. Тож саме такою є колекція екзотичних інструментів нашого краянина Сашка Саримсакова. 
  Мандруючи світом, він привозить, як сувеніри, дивовижні речі, які, при вмілому користуванні , породжують фантастичні звуки – мелодії.
   Останнє надбання колекціонера  - австралійський інструмент діджеріду.
  В горнилі дивовижного  інструмента клекотить відгомін незвичних країв, зазиваючи у незвідані мандри, викликаючи спектр емоцій та відчуттів.
  Ближче пізнати далекий світ зблизька пощастило працівникам галузі культури.
  Така зустріч з оригінальним краєзнавцем, який нині мешкає у Києві, не перша, але щоразу нова, пізнавальна та цікава.




                               

  У колекції Олександра Саримсакова більше півсотні екзотичних інструментів. Багато із них імітують звуки природи та українські музичні інструменти, зокрема, трембіту , дримбу, церковні дзвони.
  Бажаємо Олександру багато нових пригод ,реалізації заповітних мрій та зустрічей з цікавими людьми…
Відділ культури і туризму Буської РДА


1 коментар :

  1. Скільки писано про екологію, скільки мовлено...Під носом в пожарної горить поле, дим через дорогу ( коло цвинтара в Журатині). Невже ніхто не бачить? Дзвінок поступив о 22.01 , машини приїхали о 22.18. При тому оператор настирливо допитувався номер телефону і прізвище. Народ, ми будуємо Україну? Наразі цікаво, гаситимуть полум'я, чи ні. Скорше всього , що ні. Ніяких дій не спостерігаємо, крім того, що власник поля також на місці. Вибачте, що допис не стосується даної теми. Нічого у нас не міняється, що хочте кажіть, які б симпозіуми в районі не проводили, конференції, зустрічі...Все про людське око...

    ВідповістиВидалити