неділю, 29 червня 2014 р.

                  ОДА СОНЦЮ  - ГІМН УКРАЇНИ! -

перші промені спалахнули над горизонтом - і святкова молодь, що згуртувалась коло і на п'єдесталі "Бужанки з колосом" - знаку міста Буська, натхненно заспівала найпопулярнішу пісню останнього часу - Славень.


Так закінчувалась  магічна ніч випускного балу при в'їзді у Буськ на львівському перехресті для абітурієнтів гімназії та школи №1. 

     А випускники школи №2 зустрічали сонце на традиційному для багатьох поколінь яблунівському перехресті.
      Учора випускні урочистості у нашому  місті  розпочалися у рідних стінах  навчальних закладів.  За традицією, випускники школи №2 завітали на молитву, молебень і благословення у церкву св.Миколая. Відтак відбулося спільне для трьох шкіл  богослужіння у храмі св. Петра і Павла.


     Особливістю цьогорічного прощання із шкільною родиною для школи №1 став урочистий похід святкової громади по головній вулиці з духовим оркестром.
    Зворушливим було прощання молоді школи №2  із своїми вчителями уже під час самого балу: скільки спогадів, забавних бувальщин, скільки щирих слів подяки наставникам! І з їхнього боку - благословенних побажань юним друзям - аж до щему, до сліз...
     Кажуть, це було поліття на добрих дітей, тому так сумно прощатися з ними!
     А святковий бал випускників першої школи провела Тетяна Новак, вчитель хореографії цього навчального закладу: ігри, розваги, конкурси для випускників і батьків тривали усю ніч!
     А під ранок, як годиться - небесні ліхтарики бажань, фейєрверки, та найважливіша мить, коли ще всі разом - зустріч сонця!
 

Немає коментарів :

Дописати коментар