середу, 4 червня 2014 р.

          Прощавай,  садок  дитячий !
Немов пташина пісня
Було життя в садочку,
Дитяча радість, ніжність
Сплелись в однім віночку.
Тут перші наші кроки,
І перше «Добрий день»,
Тут друзі ясноокі,
І хор дзвінких пісень.
Випускний бал у дитячому садочку – це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими та улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск – це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе.
У сонячні, травневі дні.в ДНЗ «Калинонька»  Красного святкували випускні ранки групи «Левеня» і «Вишенька». В святково прикрашеній залі зібралось багато гостей: батьки , гості, працівники. Помітно схвильовані, ошатно одягнені діти виходили парами під музику чарівного вальсу.
Перший випускний наших малюків  - це серйозна і одночасно хвилююча подія. Попереду школа з її радощами , новими відкриттями, маленькими і великими перемогами.
    Слова вітання звучали від завідувача ДНЗ «Калинонька» Вікторії  Ситник , отця Юрія , настоятеля храму св. Володимира , батьків . Свято пройшло в теплій, дружній атмосфері. Скільки радості було і сліз , слів вдячності, які дарували малята випускних груп своїм батькам та працівникам дошкільного навчального закладу. На завершення свята ,окрім дипломів і пам’ятних подарунків, Вікторія Валеріївна разом із педагогічним ансамблем «Калиновий цвіт» подарували усім присутнім чудову композицію «Дитинство». Слова пісні глибоко проникли в душу кожного дорослого: 
« …і хоч літа лелекою  летять,
дитинство вчить тебе життю радіти.
Воно в тобі не хоче підростать
Його передаєш у спадок дітям…


Вікторія Ситник      Завідувач ДНЗ «Калинонька»

Немає коментарів :

Дописати коментар