четвер, 11 червня 2015 р.



АНОНС

Було спекотно, але не через погоду

Сьогодні відбулася 42 сесія Буської районної ради, яка тривала майже 5 годин



У порядку денному фігурували 13 питань, попередньо ми анонсували їх у публікаціях Буського радіо. Сьогодні ж розглянемо "гарячі" питання.
 Розпочали , як завжди, із розминки та перше питання одразу ж закрутило вир обговорень та емоцій. 

 Із трибуни сесійної зали виступив депутат районної ради Богдан Глова й повідомив, що володіє інформацією про початок ремонтних робіт на дорозі Красне - Золочів з 1 липня цього року. А проводитиме ці роботи ТзОВ "Техно-Буд-центр", ті ж самі, що й у листопаді минулого року вже ремонтували певні ділянки цього шляху (від храму св.Володимира до залізничного переїзду в напрямку Золочева), струменевим методом засипаючи їх дрібним каменем з рідкою емульсією. Депутат нагадав, що сьогодні від такого "ремонту" й сліду не залишилось, а кошти освоєно. Чому у тендері знову перемогу отримало ТзОВ "Техно-Буд-центр" невідомо(деталі у наступних публікаціях).
 
 Наступний промовець депутат райради Олег Ільків повідомив про масову загибель бджіл у Буському районі, зокрема у Андріївці та Петричах.  Як зазначив Олег Ільків, причиною загибелі комах може бути використання Надбужанськими фермерами неякісної китайської "хімії" для обробки своїх угідь... 


 У порядку денному депутати Буської районної ради заслухали звіт першого заступника Буської РДА Миколаи Чучмана.
 Народні обранці проголосували за звернення до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, стосовно перегляду  встановлених цін на природний газ, що використовується для потреб населення та тарифу на електроенергію.
 Районні депутати підтримали звернення освітян Буського району,стосовно ситуації, яка склалася щодо фінансування освітньої галузі району, області, України в цілому.
 Також, своїм рішенням депутати надали матеріальну допомогу сім'ям учасників АТО(що проживають на території Буського району).

У Надбужжі, можливо, запрацює перший офіційний піщаний кар'єр у селі Волуйки Олеської селищної ради. Тричі відбувалося голосування за погодження клопотання для отримання спеціального дозволу на користування надрами ТзОВ "Буськпромбуд", які зголосилися у відкритті такого кар'єру(деталі у наступних публікаціях). Дозвіл таки надали...


Про внесення змін до показників районного бюджету Буського району розповів начальник фінансового управління Михайло Постолюк

 У "різному" районні обранці обговорили конфлікт між керівництвом Буської РДА та очільницею районного відділу культури Людмилою Ціхоцькою, яка з 27 травня відсторонена від виконання своїх обов'язків... 

Детальніше про розгляд питань 42-ї  сесії шостого скликання у наступних публікаціях та випусках Буського радіо
 

21 коментар :

  1. п.Ціхоцька пора на пенсію і не має чого бавитися в "ПАТРІЙОТКУ" .Нарешті придивилася буська РДА і до "ВОВЧИЦІ В ОВЕЧІЙ ШКУРІ"А може Вас підтримають,як пана Глуховецького?Все в житті віддається!!!

    ВідповістиВидалити
  2. п.Б.Глова тільки Ваша патріотична і професійна позиція може спасти нашу громаду від краху!!!
    Один єдиний депутат,який може висловитися в юридичній площині!

    ВідповістиВидалити
  3. Просимо вас розглянути питання посади керівника районного відділу культури м.Буська Ціхоцької Людмили Іванівни, оскільки вона являється пенсіонером, і керівником районного відділу культури одночасно. Попередньо керівник являлася членом партії регіонів, згодом була заступницею пана Кожушка,а тепер перефарбована за блок П.О.Порошенка. Вона використовувала і використовує тайком державні кошти у власних цілях. Людмила Іванівна Ціхоцька замішана в смерті Володимира Івановича Шеремети, оскільки в той день, коли він загинув, в Буському народному домі на сцені відбувався захід хорових колективів. Після того заходу В.І.Шеремета був замучений та себе погано почував, а Л.І.Ціхоцька дала В.І.Шереметі доручення завести журі до бару і.т.д. Л.І.Ціхоцькій тайком сільські завклуби здають в конверті по 150гривень, та пхають торби. Як почався майдан де гинули люди, то Л.І.Ціхоцька будувала музеї, оскільки ще планує добудовувати щоб в неї було не менше 70квадратів, бо планує надалі бути директором музею, та чекає, щоб її відкрили вставку. Тут клуб валиться, то немає коштів, а для музеїв Л.І.Ціхоцької все є. Як тепер вам має бути зрозуміло, чому Л.І.Ціхоцька відмовилась від пенсії, і перейшла на заробітну плату керівника відділу культури. Л.І.Ціхоцька зловживала і зловживає службовими обов’язками. Керівник Л.І.Ціхоцька являється не фаховим працівником, бо немає професійної освіти. Буський район потребує професійного керівника відділу культури, щоб підняти на вищий рівень розвиток культури нашого району. Маємо надію в цей важкий час, коли боролись чесні люди на майдані за суттєві зміни в нашому суспільстві, і боряться по-сьогодні, що це питання посади керівника відділу культури буде розглянуто, та вирішино.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І бабло"Щибає"і працівників культури використовує по повній програмі і все її зійде з рук,бо їздила в Київ і проплатила"Касу".Що її потрібно було тероризувати безвідказного В.І.Шеремету за яким між іншим жаліє вся культура району,чи спеціаліста з "Великої букви" п.Ясницького.п.Грушицька взяла позику в банку,щоб відкрити музей,а ця особа видерла гроші під великий шумок в підприємців.Не місце фарисеям в культурі!!!

      Видалити
    2. І ніхто не скаже доброго слова в захист цієї істоти?! От дожилася!!!

      Видалити
    3. кому охота парпатися в в тих помиях?

      Видалити
  4. Інформація відповідає дійсності,пора зайнятися правоохороним органам таким керівником! В групу підтримки нехай візьме святу трійцю(Яцичку,Кольбиху,Глуховецького)всі Антимайданівці,аж смердить!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Очевидно, бачите,як міська рада схвалює регіоналів,в тому числі Л.Ціхоцьку,яка в свій час наробила ділов,а відповідати нехоче,ще прикривається фальшивими підписами та районною радою,звичайно такою людиною,як вона корупцію непобориш та України непобудуєш,бо Л.Ціхоцька заінтересована на свою сімейну користь,а не для відділу культури РНД!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Підла і нагла жінка,яка любить тільки себе!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Як бачите,що стае відомо,хто така Л.І.Ціхоцька? В очі добра, підлизлива в любій ситуації, сильний фіолог, язик мае підвішаний, а поза очі фальшуе, та готова втопити в ложці воді того,хто говорить правду в очі.Як нам і вам стае відомо,якщо ми боримся за Україну, таких людей, як пані Ціхоцька давно потрібно люструвати.Її добрі вчинки та діла відповідають тільки на її користь, а не для відділу культури. Надіемось,що района рада перестане кришувати таких фальшивих людей, як пані Ціхоцька,бо інакше піде в київ жалоба на Володимира Степановича Замроза. ГАНЬБА ТАКИМ ЛЮДЯМ,ЯК Л.Ціхоцька!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. п.Замроз не дайте цій істоті вислизнути з рук правосуддя!!! Ми Вас підтримуємо морально! Як людина не розуміє,що навіть добра її справа працює проти неї.Якщо навіть і виграє спаву в суді на свою користь,то з морально-естетичних принципів вона зможе працювати в такій сфері,як культура.В.Сала,як виганяли з роботи(На кожному кроці вставляли сірники в замки,а Він богу душу не був винен)

      Видалити
    2. Не даром облили фарбою музей,якби хоч трішки дала із своєї зарплати грошенят,то народ би зрозумів,а то за рахунок чужих це не порядно.А ще до головног бухгалтера районної культури їздила до дочки в Італію!

      Видалити
  8. Зверніть увагу;в Л.І.Ціхоцької є порядна заробітна плата,погодьтеся,якби була низька оплата,то зрозуміло,що навіщо їй той відділ культури? Далі,чоловік порядно підзаробляє плюс має чи немалу пенсію, доця з чоловіком мають порядний магазин,син бере тисячі за єкзамени та займається репетитерством і.т.д.,Чого ж хотіти ще Л.Ціхоцькій? Сиділа би на пенсії,поїхала би на корорт,та нічого би собі невідмовляла, Ну! Де там Л.Ціхоцькій буде вистачати? Можливо планує ще Буський РНД приватизувати,та зробити приватним,переписавши на свою дочку, і хто знає,чи буде незабагато?

    ВідповістиВидалити
  9. Причім тут музей, і та фарба, а то шо головний бухгалтер Буського РНД тайком тягне та використовує державні кошти в своїх інтересах,що ніяке КРУ неможе зловити, о то факт! Погодьтеся,що головний бухгалтер Буського РНД також може поїхати до дочки в Італію,там,зрозуміло краще життя,як на Україні, а навіщо їхати,як можна нормально виживати тайком на державних коштах разом з коліжанкою Л.Ціхоцькою. Вся корупційна проблема полягає в тому,що вони підчищають так фінансові документи, і.т.д.,що ніяке КРУ неможе розібратись.

    ВідповістиВидалити
  10. БУСЬКА ГРОМАДА ОБ'ЄДНАННЯ ВИМАГАЄ НЕГАЙНО ЛЮСТРУВАТИ ОДІОЗНУ ЧИНОВНИЦЮ!

    Попри гучні заяви та обіцянки керівництва держави, провести реальне очищення органів влади всіх рівнів, у владних кабінетах ще й досі залишаються старі одіозні кадри, які завжди вміли виживати при всіх владах. Керівник відділу культури Буської РДА Л.І.Ціхоцька - депутат Буської районної ради та член партії "Сильна Україна",що була сателітом Партії регіонів. Л.І,Ціхоцька запам'яталася тим, що як районний депутат, завжди підтримувала "регіоналів" та Януковича впродовж їхнього перебування при владі. Навіть у дні розтрілу українських патріотів на Київському Майдані Л.І.Ціхоцька не голосувала за висловлення недовіри тодішньому керівнику-регіоналу Буського РДА. Однак після Майдану Л.І.Ціхоцька різко перефарбувалася, та стала палкою шанувальницею Майдану, патріоткою та волонтеркою. Останнім часом прославилася ще й тим, що шляхом тиску та погроз на адресу своїх підлеглих прилаштувала свою доньку Любу Огороднік на серйозну посаду в галузі культури, і це при тому, що Л.Огороднік не має відповідної освіти,тощо. Однак Л.І.Ціхоцька подбала, що покійного В.І.Шеремети стояв в Буському РНД при в ході парадного портрет до сорока днів, для того, що б замести свої сліди,тощо, згодом скористалася нагодою Л.І.Ціхоцька пропхати незаконно свою дочку Л.Огороднік на В.І.Шеремети місце. Вимагаємо негайної люстрації та звільнення з посади таких знахабнілих від безкарності "перефарбованих" чиновників, як Л.І.Ціхоцька! ПАНЕ ЗАСТУПНИК М.ЧУЧМАН ЗАЙМІТЬСЯ ПРО ВІДСТАВКУ ТАКОГО ЧИНОВНИКА! ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ ВІД ГРОМАДИ ОБ'ЄДНАННЯ "люстрація та чесність".

    ВідповістиВидалити
  11. Хлопці! А по дорозі на її роботу є сміттєві баки? Може зберемось та проведемо ЛЮСТРАЦІЮ?))))

    ВідповістиВидалити
  12. ЛЬВІВ п'ятниця 28 січня, 2011, 12:49
    Буська РДА відмовляється вшановувати українських героїв, – ВО «Свобода"
    Як зазначив Богдан Гринишин, у програмі, запропонованій відділом культури, не було передбачено жодних заходів зі вшанування героїв національно-визвольних змагань.Не знайшли відгуку також пропозиції «свободівця» щодо заходів із вшанування жертв «Процесу 59», щодо порятунку дерев’яних церков – пам’яток архітектури, ні щодо запровадження в школах мистецьких гуртків, проведення тематичних уроків.
    «У Буській райдержадміністрації воліють відзначити роковини двічі героя Радянського Союзу Султана Ахмет-Хана, аніж наших національних героїв, – зазначив Богдан Гринишин.

    Стаття з випуску № 4 від 2014-01-30 Буський портал


    Список поіменного голосування депутатів буської районної ради за висловлення недовіри голові Буської РДА, керівнику Буської районної організації "Партії регіонів" п. САЮ В.Л. 24 січня 2014 року.
    Ціхоцька Людмила Іванівна

    "Сильна Україна"читай партія регіонів.

    утрималася!!!
    https://www.google.com.ua/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=wbGGVY8uiruxAe_DhfgD&url=http://my.mail.ru/mail/svitlanamalyar/&ved=0CCEQFjAB&usg=AFQjCNEymliiIrBe4MgpP3J0YteHnLcWUg&sig2=DAwl6dFTQskiU8YttTX4cA
    А під цією адресою її дуже здібна учениця.
    Це типовий приклад наших галицьких хрунів-патріотів.
    Так що шановна громадо робімо висновки!!!

    ВідповістиВидалити
  13. Причому тут Богдан Гринишин,та його політика,тощо, Однак Л.Ціхоцька натворила ділов, тепер нехай відповідає по закону,а саме, регіональці на керівній посаді в Буському РНД не місце. Нехай в себе дома зробить музей, і собі працює на свою користь, а не робити Буський РНД приватним, тощо!!!

    ВідповістиВидалити
  14. чогось здається, що пишуть два заказні місцевих тролі. тупо. брехливо.нагло. такий собі спорт - один перед одного тужаться, хто вдасть ліпше. подивіться. кому вигідна вся та "шуміха", кого возносять, кого топлять і стане ясно, хто кашу варить. скажіть відкрито і в очі, як маєте факти !
    про ціхоцьку. не ангел. по правді: коли районна культура щось робила без неї?

    ВідповістиВидалити
  15. А що ти Л.Ціхоцька дуже такого зробила для Буського РНД? Сиділа і сидиш на посаді,а толку з тебе ніякого. Погоджуюсь,що ти,як фіолог язик маєш підвішаний,і занімаєш посаду раді своїх сімейних інтересів, тощо!!!

    ВідповістиВидалити